Krokobill

Wat is Laco Knuffelzwemmen

 • Het eerste zwemavontuur voor baby’s en peuters
 • Een spannende ontdekkingsreis met Krokobill
 • Samen zingen, drijven, knuffelen, oefenen, wiegen, spetteren en spelen
Krokobill

Waarom Laco Knuffelzwemmen

 • Spelenderwijs én veilig watervrij
 • Stimuleert de goede band met je kindje
 • Perfecte voorbereiding op Laco Zwem ABC zónder wachttijd en inschrijfgeld!

Het eerste zwemavontuur voor kids van 0 - 4!

Spelenderwijs kinderen op een veilige manier watervrij maken.

Meld je kind nu aan voor Knuffelzwemmen Gewenste startdatum en vestiging kan je in de aanmelding selecteren

SAMEN MET KROKOBILL OP ZOEK NAAR DE SCHAT

Een super spannende zwemreis in Laco zwembad Hoogerheide

Bekijk de 9 stappen
 1. Eendje Kwak

  In Laco zwembad Hoogerheide hebben we veel ervaring met baby- en peuterzwemmen. Net als Krokobill en Eendje Kwak kan je kindje dan ook al snel kopje-onder en dan naar papa of mama kijken. Dát verdient een mooie knuffel!

 2. KIKKERTJE KAREL

  Je kindje kan als een kikkertje in en uit het water stappen. Onder water help jij je kindje omdraaien zodat het de kant kan pakken als het boven komt. Als dat goed lukt, ligt er een mooi cadeautje klaar.

 3. PIM PINGUIN

  Brrrrr, wat is het koud op de Zuidpool. Daarom mag je Hoogerheide plonzen. Kan je kindje dat goed, dan krijgt het een zachte knuffel.

 4. Jaap Slingeraap

  Kan je kindje met hulp van papa of mama net zo snel uit het water klimmen als die ondeugende Jaap Slingeraap? Goed hoor! Lukt het zonder hulp ook? Dan krijgt je kindje alweer een lieve knuffel als beloning!

 5. LEEUW LEO

  Je kindje leert in als een circusleeuw door hoepels te springen en te duiken, uit het water te klimmen en nóg eens te springen. En nóg eens, sneller en sneller! Als je kindje dat goed kan, ligt er weer een nieuwe knuffel klaar.

 6. MIJNHEER BEER

  Net als Mijnheer Beer durft je kindje vanaf de kant of vanaf de mat zó het water van ons zwembad in Hoogerheide in te plonzen en in het water om en om te rollen. Natuurlijk verdient je kindje met al die fratsen een knuffel!

 7. DOORTJE DOLFIJN

  Je kindje kan nu al helemaal alleen in het water springen en plonzen, nét zo hoog als een echte tuimelaar! En om uit te rusten, durft je kindje daarna lekker te drijven in het water. Dat is leuk voor je kindje en een veilig idee voor jou!

 8. KIRA KANGOEROE

  Met een shirtje vol lucht kan je kindje lekker lang op zijn of haar buikje drijven. Kan je kindje bovendien iets onder water zoeken en van de bodem rapen? Wauw! Dan mag het samen met Krokobill en zijn vriendjes een échte schat gaan zoeken.

 9. SPETTERDIPLOMA

  Hoezee, hoera, hoera, hoezee! Met het Spetterdiploma is je kindje klaar voor het Zwem ABC! Bij Laco zwembad Hoogerheide mag hij of zij vanaf 4 jaar direct beginnen, zónder wachtlijst of inschrijfgeld. Natuurlijk kun je op weg naar het A-, B- én C-diploma rekenen op de expertise van professionele zweminstructeurs.

Sluit de stappen