Over Laco

Over Laco

Met meer dan 25 jaar ervaring en zo’n 40 sport- en vrijetijdscentra is Laco dé specialist van Nederland op het gebied van babyzwemmen, peuterzwemmen en diplomazwemmen. Dagelijks leren duizenden kinderen onder begeleiding van professionele zweminstructeurs in een Laco zwembad spetteren, drijven, zwemmen en duiken, op weg naar hun zwemdiploma’s A, B en C. Inmiddels heeft Laco al meer dan 750.000 zwemdiploma’s uitgereikt!

Plezier, afwisseling en veiligheid staan centraal

Ouders kiezen onder meer voor Laco vanwege onze heldere visie op zwemles, de kwaliteit van de lessen, het online leerlingvolgsysteem en onze tomeloze gastvrijheid. Maar natuurlijk ook vanwege het unieke lesconcept met stimulerende extraatjes en de hulp van onze grote vriend en mascotte Krokobill. Want uiteindelijk maakt dát onze zwemlessen voor jouw kindje nog het allerleukst! 

Laco film

De gezondheid en veiligheid van je kind of kleinkind gaan boven alles. Door jou op de juiste manier te begeleiden en motiveren, ervaar jij ook het plezier van bewegen. Want dat is waar Laco voor staat. (video)